Aalborg Øst Dagen

Aalborg Øst dagen en for både store og små..

Aalborg Øst Dagen er “foreningernes dag”; en dag, hvor vi sammen synliggør det varierede fritids- og institutionsliv, bydelens erhvervsliv samt vores naturskønne område. Vi mødes på tværs af etniske, sociale og aldersmæssige skel og fremviser denne dag bydelens mange gode tilbud til borgerne. Det overordnede formål med dagen er at øge kendskabet til de forskellige fritids- og kulturudbud i Aalborg Øst, samt at der dannes et stort inkluderende fællesskab – til glæde og gavn for hele bydelen.

Grundlaget for aktiviteter og underholdning på selve dagen er: “Vi viser, hvad vi SELV kan!”, hvorfor den professionelle underholdning holdes på et absolut minimum.
Pladsen fyldes med boder og stande med foreninger og klubber fra Aalborg Øst.

Aalborg Øst Dagen har kørt siden 2003 og drives af 60-70 frivillige, der alle stiller tid, evner og engagement til rådighed både før, under og efter arrangementet.

For at arrangementet overhovedet kan gennemføres, er der hvert år behov for donationer og økonomisk støtte til indkøb af telte, mad og drikke, el-installationer, underholdning, PR m.m.